Aktuelt

– Å programmere konserter er noe av det beste jeg vet
– Å programmere konserter er noe av det beste jeg vet Thormod Rønning Kvam, kunstnerisk leder av Aulaseriene forteller om høstsesongen.
Programmet til arena:klassisk er klart!
Programmet til arena:klassisk er klart! FRAM ensemble er blant artistene som er plukket ut til å spille på showcase under årets arena:klassisk. Se det fullstendige programmet på nettsiden til arena:klassik
Juryen for arena:klassisk er klar!
Juryen for arena:klassisk er klar! Les mer om jurymedlemmene som skal plukke ut deltakere til årets showcase under arena:klassisk!
– For meg handler gode festspill om å koble det internasjonale med det lokale
– For meg handler gode festspill om å koble det internasjonale med det lokale Vi snakker med Lars Petter Hagen, direktør for Festspillene i Bergen, om festspillenes framtid.
Kontrapunkt er tilbake under arena:klassisk!
Kontrapunkt er tilbake under arena:klassisk! Fredag 5. mai på Gamle Raadhus Scene, under arena:klassisk, er publikumsfavoritten Kontrapunkt tilbake! Arild Erikstad fra NRK er tilbake som programleder og tre lag konkurrerer om musikkunnskap, med levende musikk på scenen av høyeste kvalitet! Vi sees på arena:klassisk!
– Jeg opplever at mange er åpnere og mer nysgjerrig enn før
– Jeg opplever at mange er åpnere og mer nysgjerrig enn før Vi slo av en prat med «Lyttelos» Annabel Guaita som kommer til arena:klassisk i mai
Påmelding til arena:klassisk 2023 er nå åpen
Påmelding til arena:klassisk 2023 er nå åpen arena:klassisk er en unik mulighet for klassiske musikere til å etablere seg på den norske klassiske scenen.
Høringsinnspill fra Klassisk om støtteordninger og Regionale kulturfond.
Høringsinnspill fra Klassisk om støtteordninger og Regionale kulturfond. Klassisk er glade for å få muligheten til å gi innspill om støtteordninger og takknemlig for at Kultur- og likestillingsdepartementet har startet dette viktige arbeidet.
Klassisk 75 år
Klassisk 75 år En liten historisk oversikt over Klassisk sitt virke siden opprettelsen i 1947
Årets Klassiske Formidler 2022
Årets Klassiske Formidler 2022 Klassisk deler årlig ut prisen «Årets Klassiske Formidler»

Nyhetsbrev