Live Klassisk

Klassisk inngår samarbeidsavtale med Live Klassisk

Avtalen vil gavne våre medlemmer og hjelpe konsertgjengere å finne frem til enda flere klassiske konserter.
Nyheter
Publisert 10. september 2020

Live Klassisk er et etterlengtet tilskudd til det klassiske musikkmiljøet.
De har som ambisjon å gi en komplett oversikt over aktuelle klassiske konserter i hele landet, med en visjon om å gjøre klassisk musikk mer tilgjengelig.

Live Klassisk har på kort tid klart å få opp en meget god nettside, som vil være et kjærkomment supplement til annen annonsering for alle som promoterer sine konserter. Live Klassisk drives av unge klassiske musikere og prosjektet er støttet av Kulturrådet.

Klassisk har inngått an samarbeidsavtale med Live Klassisk fordi vi mener dette både vil gavne våre medlemmer og hjelpe konsertgjengere å finne frem til flere klassiske konserter.

Erik Lanciu og Daniel Lyngstad står bak Live Klassisk.

Vi oppfordrer alle som ønsker å promotere sine konserter om å benytte seg av tilbudet Live Klassisk har. Alle som arrangerer klassiske profesjonelle konserter kan registrere seg og opprette konserter på deres nettside. Det er foreløpig gratis å legge inn konserter, og vi håper å kunne subsidiere våre medlemmer med annonseringen i Live Klassisk i de kommende år.

Vi planlegger å ha en av gründerne, Daniel Lyngstad, til å komme og presentere Live Klassisk under neste års arena:klassisk, og har allerede tatt en prat med han om klassisk musikk, Live Klassisk og fremtiden.

Nyhetsbrev