Large_jules-massenet-

Jules Massenet

Landsmøte i Klassisk, 19. september:

8. august 2015 Skrevet av Anderz Døving

A Day at the Opera!

En fullspekket dag på Operaen, med landsmøte, faglig input, guidet omvisning, lunsj, middag og norgespremiere på "Manon"!

Vi har gleden av å invitere alle medlemmer av Klassisk til Landsmøtet 2015. I år blir det en flott ramme rundt Landsmøtet som skal holdes på Den Norske Opera og Ballett i Oslo 19. september fra kl. 9:30.

Det blir en fullspekket dag med landsmøtesaker, faglig del og lunsj. I tillegg blir det en spennende guidet omvisning på Operaen, festmiddag og ikke minst norgespremieren på balletten "Manon" til musikk av Jules Massenet!

Det er viktig at medlemmene i Klassisk blir hørt, og den beste anledning til å få innflytelse i Klassisk, er under Landsmøtet. Det er også viktig at alle medlemmene er delaktig i valg av styre, og Landsmøtet er også en flott anledning å bli kjent med hverandre, med administrasjonen og med styret i Klassisk.

Vi håper og tror det blir et spennende Landsmøte i Klassisk med interessante faglige temaer i et unikt bygg, med sterk forestilling og med hyggelig lag!

Alle medlemmer av Klassisk har nå fått tilsendt Landsmøteprogram med saksliste, landsmøtepapirer og med nærmere opplysninger om påmelding, egenandel, m.m.

Er du ikke medlem av Klassisk, men syns at dette er en sjelden mulighet du ikke vil gå glipp av, kan du være med som observatør, og kjøpe billetter til omvisning, middag og forestilling - så langt billettene rekker.