Kulturhusserien "Klassisk Scene"

Large_klassisk_scene
Nettside:

www.mosjoenkulturhus.no

E-post:
trond@wika.no
Telefon:
90094955
Postadresse:

Postboks 424

8651 Mosjøen

 

 

 

 

Kulturhusserien "Klassisk Scene" ble startet i 2010 og Norsk Kulturråd verdsatte vårt initiativ ved å gi oss verdifull støtte. 

Vår ambisjon er å kunne tilby konserter jevnlig gjennom hele sesongen. Dette gjør vi for å bidra til å dekke behovet for klassiske konserter på toppnivå i vår region. Gjennom Kulturhusserien "Klassisk Scene" ønsker vi å bygge opp arrangørkompetanse for å kunne ta imot de fremste nasjonale og internasjonale utøvere for å kunne tilby publikum på Helgeland konsertopplevelser normalt forbeholdt de store metropoler. Ved å forankre arrangørapparatet i det lokale utøvermiljø, kulturskolen og musikkorganisasjoner med fokus på talentutvikling, vil vi ved enhver anledning utnytte muligheten til å skape ringvirkninger i det lokale og regionale kulturliv, gjennom seminarer, master-classes og samspill med egne profesjonelle utøvere. Vi har et nært samarbeid med musikklinja ved Mosjøen videregående skole og konsertene blir tilbudt elevene på meget gunstige vilkår og er et viktig supplement til fagene lytting og musikkorientering.

Kultursenteret/Mosjøen Kulturhus, Vefsn Kulturskole og Vefsn Musikkråd v/Vefsn Unge Strykere samarbeider om Kulturhusserien “Klassisk Scéne”